Woods er taknemmelig – for at holde sig i live og for udgydelsen af ​​støtte | Sport

Chris Woods er hjemme igen og klar til at komme tilbage til arbejdet. Og han nyder hvert sekund af sin anden chance.

Woods, en lokal professionel golfspiller og lærer, der ejer Golf Amplified i Kingsport, blev syg på en tur til Arizona i februar, da han skulle giftes med sin forlovede, Ashley Kizer.

I stedet endte Woods på hospitalet med det, der senere blev diagnosticeret som alvorlig pancreatitis. Han tilbragte 65 dage på hospitalet og kæmpede for sit liv.

Nu er han vendt tilbage til Kingsport efter et længere ophold i Arizona og har fået et nyt syn på livet med sig.

“Arizona har været livsændrende for både Ashley og mig,” sagde Woods. »Den eneste måde, jeg kan forklare det på, er, at jeg har et helt andet syn på verden. Det, der var i lyset før, er nu i skyggen, og det, der var i skyggen, er nu i lyset. Hvis det, der skete der, ikke ændrede dig, så ville der være noget galt.”

STØTTER STRÅLING

Da rygtet om Woods’ tilstand begyndte at sprede sig, slog det professionelle golfmiljø i gang og skaffede penge på alle mulige måder for at hjælpe med hans lægeudgifter. Indsatsen spredte sig over hele staten, da PGA-professionelle kom sammen for at hjælpe en i nød. Lokale fagfolk erstattede ham på Golf Amplified og gav lektioner, så virksomheden kunne overleve.

Woods bliver følelsesladet, når han tænker på al den hjælp, han har modtaget.

“Jeg græd så mange gange,” sagde han. ”Jeg er en social fyr, men jeg lukker ikke mange mennesker ind i min inderkreds. Jeg har sagt til min forlovede mange gange, at jeg bare ikke har mange venner, sådan set efter eget valg. Og så sker der noget som dette, og den strøm af støtte fra hele staten, det er fantastisk. Det giver lidt perspektiv. Jeg ved ikke. Måske var jeg ikke klar over, at jeg havde rørt ved så mange menneskers liv.”

SUPERHELTE

Woods siger, at han ikke ville være, hvor han er nu uden Kaisers kærlighed og hjælp.

“Jeg var der i to måneder, men dybest set den første måned sov jeg,” sagde han. “Jeg var bevidstløs, og jeg kunne ikke forestille mig at gå igennem det, hun gik igennem, bare at kigge på mig i sengen. Hun er en superhelt i dette. Der var flere gange, hvor jeg faktisk var død. De holdt mig på en måde i live, og de nåede til det punkt, hvor de så på hende og sagde, at de virkelig ikke kunne gøre noget. Jeg kunne ikke forestille mig, hvordan det var.”

Woods kom endelig ud af sit koma den 15. marts uden at vide, hvad der var sket.

“Jeg kan huske, at jeg var på skadestuen på et andet hospital, og det næste, jeg husker, er, at jeg vågner,” sagde han. ”Den første dag, fysioterapeuterne kom for at hjælpe mig i gang med fysioterapi, forsøgte jeg at rejse mig. Det tog mig hver eneste gram af mit væsen at rejse mig. Indtil det øjeblik var jeg ikke klar over, at min krop var fuldstændig genstartet. Jeg har altid været en ret god atlet. Jeg har altid følt mig ret stærk, men jeg tror aldrig, jeg har følt mig svagere eller mere skrøbelig end det øjeblik, jeg prøvede at rejse mig.”

Kort efter begyndte Kizer at sende opdateringer til Woods på sociale medier for at se, hvor meget støtte han modtog.

“Jeg kan huske, at jeg brugte resten af ​​dagen på at få information fra Ashley, hvor hun fortalte mig trin for trin,” sagde han. “Vi har en playliste på iTunes, og jeg lyttede til denne musik, bare brølende, overrasket over, hvor heldig jeg var at holde mig i live. Der var ikke en dag, hvor vi ikke græd. Vi følte os bare så glade, og det var overvældende.”

VÆGTTAB

Abonner på Johnson City Press i dag!

Nyheder leveret direkte til din indbakke.

Woods’ vægt er styrtdykket, og han siger, at det ikke er den slags vægttabsprogram, han ville ønske, nogen havde.

“Jeg tror, ​​jeg nåede 162 pund, og jeg tror ikke, jeg har vejet det siden gymnasiet,” sagde Woods. “Jeg er bare virkelig svag lige nu. Når jeg henter en golfkølle, er den tung. Og det er lidt deprimerende. Men jeg pudsede tilbage. Jeg bliver stærkere hver dag.”

Målet er at blive stærkere hver dag, men Woods siger, at den tålmodighed, det kræver, ikke nødvendigvis ligger i hans DNA.

“Dette er et maraton,” sagde han. “Og det er ikke min stærke side. Jeg er mere en sprinter. Sandt at sige er jeg ikke den mest tålmodige fyr i verden, men generelt, bare det at være her… der er ikke en dag, jeg ikke er taknemmelig for. Dette er vanvid. Du har lige læst om lignende ting, der sker med andre mennesker. Du tror ikke, det vil ske for dig.”

STORE PLANER

Woods og Keezer blev aldrig gift i Arizona, men de har planer om at gøre det ved en privat ceremoni i de kommende uger.

Derudover er Kizer gravid, og de venter en dreng til oktober. Dette tilskynder Woods til at blive stærkere, fordi, med hans ord, “Jeg vil ikke have, at hun skal tage sig af babyen og mig.”

Oktober vil også se det årlige PGA Tri-Cities Chapter Championship. Woods er den regerende mester, og hans største drøm er at konkurrere igen.

“Selv hvis jeg bare kunne spille ved denne begivenhed, tror jeg, jeg ville være meget heldig,” sagde han.

LAGERTURNERING

Brian Bentley, en professionel på Pine Oaks golfbane i Johnson City og en af ​​Woods’ nærmeste venner, er vært for en fundraising-turnering den 17. juni. Arrangementet blev overværet af hold fra hele staten.

Der afholdes en auktion med genstande såsom en Derrick Henry-t-shirt med autograf, en signeret Hank Williams-guitar og en Callaway Masters-personaletaske, der er underskrevet af nogle Callaway-sponsorerede fagfolk. For at se den fulde liste over varer, og hvordan du byder, skal du besøge www.32auctions.com/chriswoods.

Tilmeldingsgebyret til turneringen er en minimumsdonation på $50 pr. spiller. Golfspillere vil spille i deres grupper og spille med deres egen bold. Hold vil blive tilfældigt genereret efter spillets afslutning. Ring til Pine Oaks på (423) 434-6250 eller besøg www.tricitiesgolf.org/chriswoods For mere information.

TILBAGE TIL ARBEJDET

Woods tager sig tid på Golf Amplified og giver lektioner i to-timers blokke, så han kan vende tilbage til sin rutine.

“Vi havde en kø på omkring 30 mennesker, der ventede på lektioner, hvilket er meget,” sagde Woods. “Det er fint. Jeg var lidt nervøs, da jeg først gik tilbage dertil. Jeg kan ikke helt komme derind og være så praktisk, som jeg gerne vil være, som jeg har været tidligere, men det er godt. Det lærer mig nogle nye ting og måske nye måder at undervise på.

“Jeg håber at blive normal igen, men jeg ved ikke, om det er det rigtige ord, for jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver normal igen.”

Prøv Johnson City Press-appen i dag. Hent her fra Google Play og App Store.

Udvalgte videoer

Add Comment